Sandra Kremer-Van Kleef

Registerpodoloog en Medisch pedicure

Even voorstellen:

 Mijn naam is Sandra Kremer en ben 9 jaar Registerpodoloog en 18 jaar Pedicure.

Iedereen mag zich podoloog noemen maar de Registerpodoloog heeft een erkende HBO- niveau afgeronde opleiding en is ingeschreven bij Stichting Hoger Onderwijs Nederland.

Als eerste werkplek heb ik gewerkt in een apotheek als apothekersassistente, dus al heel wat kennis opgedaan van de bijwerkingen die medicatie kunnen geven met betrekking tot uw voetklachten. Met mijn kennis herken ik snel een aandoening waar mensen mee te maken hebben. Die kennis onderhoud ik door zeer regelmatig bij te scholen en door intensieve samenwerking met andere disciplines. Graag zet ik mijn kennis  en ervaring in om uw  klachten te verhelpen of te verminderen.

Heeft u last van pijnlijke voeten, enkels, knieën, heupen of rug? Deze klachten en aandoeningen kunnen verschillende oorzaken hebben. Zoekt u naar een goede Registerpodoloog in Emmen of Zelhem? Als u bij mij in de praktijk komt zal ik uw klachten in kaart brengen. Daarna wordt  er een passende behandeling voorgesteld bijvoorbeeld podotherapeutisch  zolen, (ook wel steunzolen of inlay’s genoemd). Medical taping of een behandeling van een clavi (eeltpit). Bij een afwijkende tenenstand kan een orthese (silicone teenstukje) ook uitkomst bieden.

U bent van harte welkom in een van mijn praktijken. De praktijken vind u in Zelhem bij huisartsenpraktijk de Pelikaan aan de Halseweg 27A en in Emmen aan de Borgerbrink 98.